? Bostadsansökan

Söker du lägenhet i Älvdalen, Särna eller Idre?

Ring tel 0251-311 62 eller ansök Online

x Felanmälan

Nu kan ni göra era felanmälningar via Norra Dalarnas Fastighets AB:s felanmälningsportal. Skriv in följande adress https://ndfab.realportal.nu i adressfältet på din webbläsare. Inloggningsuppgifterna finns på din hyresavi.

För er som inte har tillgång till dator går det självklart bra att ringa kontoret och felanmäla, gäller även vid akuta ärenden under kontorstid vardagar.

Vid akut felanmälan såsom läckage, värmebortfall under icke ordinarie arbetstid 16.00-08.00 och helger ring Securitas 010-470 57 61. 

Har du tappat nyckeln, kontakta då låssmed på egen bekostnad.

eller felanmäl Online

Dragspelslunden, ett nytt bostadsområde i Älvdalen

Norra Dalarnas Fastighets AB ska bygga nya lägenheter i Älvdalen. Nu byggs etapp 2 med 8 lägenheter. Planerad inflytt är första oktober 2019.
För mer information klicka här.

Älvdalen

"Dragspelslunden"

Permatsvägen 21, 23, 25 och 27

2-våningshus i centrala Älvdalen med lägenheter om 1 rum och kök till 4 rum och kök som omfattar 16 lägenheter. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Till varje lägenhet finns det förråd. Carport med motorvärmaruttag finns att hyra.

Lägenhetsfördelning:

1 rum och kök  2 lägenheter

2 rum och kök  2 lägenheter 

3 rum och kök  10 lägenheter

4 rum och kök  2 lägenheter

 

 

”Gamla området”

Dalgatan 115 och 117, Stenhuggarv 1, 2 och 3, Hedv 12, Ängesv 2

3-våningshus i centrala Älvdalen med lägenheter om 1 rum och kök till 4 rum och kök som omfattar 93 lägenheter samt några lokaler. En del lägenheter har balkong eller uteplats. Till varje lägenhet finns det källarförråd och/eller vindsförråd. I området finns 2 gemensamma tvättstugor. Bilplats med motorvärmaruttag finns att hyra.   

Lägenhetsfördelning:

1 rum och kök  13 lägenheter

2 rum och kök  52 lägenheter 

3 rum och kök  26 lägenheter

4 rum och kök  2 lägenheter 

     

 

Dikeskanten 1-14, Skansv 3 och 5

Radhus och 2-våningshus i centrala Älvdalen med lägenheter om 2 rum och kök till 4 rum och kök som omfattar 44 lägenheter. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Till varje lägenhet finns det ett förråd i carporten. I området finns gemensam tvättstuga. Carport med motorvärmaruttag finns att hyra.

Lägenhetsfördelning:

2 rum och kök  8 lägenheter

3 rum och kök  24 lägenheter

4 rum och kök  12 lägenheter

 

 

Andvägen 2, 4, 6, 8, 10 och 12

2-våningshus i centrala Älvdalen med lägenheter om 1½ rum och kök till 4 rum och kök som omfattar 36 lägenheter. En del lägenheter har balkong. Till varje lägenhet finns det förråd i separata byggnader. I området finns gemensam tvättstuga. Bilplats eller carport med motorvärmaruttag finns att hyra.

Lägenhetsfördelning:

1½ rum och kök  8 lägenheter

2 rum och kök  20 lägenheter

3 rum och kök  4 lägenheter

4 rum och kök  4 lägenheter

 

 

Andv 14

Enplanshus med källare bredvid Andvägen 10. 5 lägenheter om 1 rum och kök till 2 rum och kök. Lägenhetsförråd finns i byggnaden. Bilplats med motorvärmaruttag finns att hyra. Gemensam tvättstuga finns i separat byggnad. 

Lägenhetsfördelning:

1 rum och kök  4 lägenheter

2 rum och kök 1 lägenhet

 

Permatsvägen 4

2-våningshus i centrala Älvdalen med 4 lägenheter om 1 rum och kök till 3 rum och kök. Tvättstuga och lägenhetsförråd finns i separata byggnader. Bilplats med motorvärmaruttag finns att hyra. 

Lägenhetsfördelning:

1 rum och kök  1 lägenhet

2 rum och kök  2 lägenheter

3 rum och kök  1 lägenhet

 

Permatsvägen 6

Bostadshus i centrala Älvdalen med 1 lägenhet på 3 rum och kök. Tvättstuga finns i separat byggnad. 

 

Permatsvägen 11

Enplanshus med källare mittemot Tallbacken med 8 lägenheter om 1 rum och kök. Gemensam tvättstuga och lägenhetsförråd finns i källaren. Bilplats med motorvärmaruttag finns att hyra. 

 

Permatsvägen 14, 15, 17 och 19

Enplanshus med 3 eller 2 lägenheter, totalt finns det 10 lägenheter. Alla lägenheterna är på 2 rum och kök med uteplats. Gemensam tvättstuga och lägenhetsförråd finns i området. 

 

 

Högholsvägen 5, 7, 9, 11 och 13

Parhus beläget ovanför Tallbacken med 10 lägenheter om 2 rum och kök. Gemensam tvättstuga och lägenhetsförråd finns i separat byggnad i området. 

 

Dalg 37

Bostadshus med 3 lägenheter om 1 rum och kök till 4 rum och kök. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Lägenhetsfördelning:

1 rum och kök  1 lägenhet

4 rum och kök  2 lägenheter

 

Näset, Näsv 44

Parhus med 2 lägenheter om 2 rum och kök beläget i byn Näset ca 3,9 km norr om centrala Älvdalen. Gemensam tvättstuga och lägenhetsförråd finns.

 

Rot, Rotv 15

2-våningshus med 7 lägenheter om 2 rum och kök beläget i byn Rot, ca 3 km norr om centrala Älvdalen. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Gemensam tvättstuga finns i byggnaden. Till varje lägenhet finns ett förråd. Bilplats med motorvärmaruttag finns att hyra.

Åsen, Knutsv 2, 4 och 6

3 parhus med 2 lägenheter i varje om 2 rum och kök beläget i byn Åsen, ca 17 km norr om centrala Älvdalen.  Gemensam tvättstuga och lägenhetsförråd finns i området. Bilplats med motorvärmaruttag finns att hyra.

Våra områden

Älvdalen

Särna

Idre