? Bostadsansökan

Söker du lägenhet i Älvdalen, Särna eller Idre?

Ring tel 0251-311 62 eller ansök Online

x Felanmälan

Nu kan ni göra era felanmälningar via Norra Dalarnas Fastighets AB:s felanmälningsportal. Skriv in följande adress ndfab.realportal.nu i adressfältet på din webbläsare. Välj sedan om Ni vill logga in med lösenord eller Bank-Id.

För er som inte har tillgång till dator går det självklart bra att ringa kontoret och felanmäla, gäller även vid akuta ärenden under kontorstid vardagar.

Vid akut felanmälan såsom läckage, värmebortfall under icke ordinarie arbetstid 16.00-08.00 och helger ring Securitas 010-470 57 61. 

Har du tappat nyckeln, kontakta då låssmed på egen bekostnad.

eller felanmäl Online

! Nyheter

2020-06-09

Vi har nu möjlighet att erbjuda parkeringsplatser med ladd möjligheter. Framförallt på den nybyggda parkerin...

Läs mer » » Arkiv

Fasadrenovering

Hej!
Nu har vintern kommit tillbaka, samtidigt som det snöar planerar vi sommarens insatser i lägenhetsbeståndet. Just nu jobbar vi med färgsättning och fönsterbyten av Stenhuggarvägen 1 i Älvdalen. Vår ambition är att byta samtliga fönster till 3-glas fönster och även putsa/färga om fasaden. Vi hoppas komma igång med jobben i sommar och att det ska vara klart till v. 32. Vi kommer komma ut med mer information och så kallade hyresgästmedgivanden till berörda hyresgäster när det börjar närma sig.

MVH

Thomas

Publicerad av: (Skriven: 2020-03-03 )

Nyhetsarkiv

Norra Dalarnas Fastighets AB

Norra Dalarnas Fastighets AB är din hyresvärd i Norra Dalarna. Med lägenheter och lokaler i Idre, Särna och Älvdalen ser vi till att du har de förutsättningar som behövs för att trivas, bo och verka i Älvdalens Kommun. Letar du nytt boende eller behöver du en lokal för din verksamhet tveka inte att höra av dig till oss och se vad som finns tillgängligt. Varmt välkommen!

Älvdalen

Särna

Idre