? Bostadsansökan

Söker du lägenhet i Älvdalen, Särna eller Idre?

Ring tel 0251-311 62 eller ansök Online

x Felanmälan

Nu kan ni göra era felanmälningar via Norra Dalarnas Fastighets AB:s felanmälningsportal. Skriv in följande adress https://ndfab.realportal.nu i adressfältet på din webbläsare. Inloggningsuppgifterna finns på din hyresavi.

För er som inte har tillgång till dator går det självklart bra att ringa kontoret och felanmäla, gäller även vid akuta ärenden under kontorstid vardagar.

Vid akut felanmälan såsom läckage, värmebortfall under icke ordinarie arbetstid 16.00-08.00 och helger ring Securitas 010-470 57 61. 

Har du tappat nyckeln, kontakta då låssmed på egen bekostnad.

eller felanmäl Online

! Nyheter

2020-03-03

Hej!
Nu har vintern kommit tillbaka, samtidigt som det snöar planerar vi sommarens insatser i lägenhetsbestå...

Läs mer » » Arkiv

Nyheter

Hej!
Nu har vintern kommit tillbaka, samtidigt som det snöar planerar vi sommarens insatser i lägenhetsbeståndet. Just nu jobbar vi med färgsättning och fönsterbyten av Stenhuggarvägen 1 i Älvdalen. Vår ambition är att byta samtliga fönster till 3-glas fönster och även putsa/färga om fasaden. Vi hoppas komma igång med jobben i sommar och att det ska vara klart till v. 32. Vi kommer komma ut med mer information och så kallade hyresgästmedgivanden till berörda hyresgäster när det börjar närma sig.

MVH

Thomas

Publicerad av: (Skriven: 2020-03-03 )

Nyhetsarkiv

Älvdalen

Särna

Idre